Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina uppgifter helt kostnadsfritt om bostaden som skall säljas.

Vänta på anbud

Du får anbud från de mäklarna som är intresserade av att sälja din bostad.

Jämför och anlita

Välj ut den mäklare i Göteborg som du anser har det bästa erbjudandet.

Sälja bostad i Göteborg

Börja med att fylla i ditt postnummer:

Mäklare.se > Västra Götalands län > Mäklare i Göteborgs stad

Mäklare i Göteborg

SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen/Torslanda, Öckerö & Kungälv/Ale, SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen/Torslanda, Öckerö & Kungälv/Ale
031-230240 
Startade 1970 och har nu 70 kontor i hela landet. förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter, fastigheter för kommersiellt bruk, jord- och skogsbruk, gods och gårdar. Förmedlar även bostäder i Spanien och i Frankrike.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Fåglevik Fastighetsbyrå AB, Fåglevik Fastighetsbyrå AB
 
Liten mäklarfirma på Torslanda torg. Kostnadsfri muntlig värdering inför eventuell försäljning. Verksamhetsområdet är Göteborg med kranskommuner, samt delar av Bohuslän och Halland. Förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Lundin Fastighetsbyrå AB, Lundin Fastighetsbyrå AB
031-172260 
Förmedlar radhus, bostadsrätter, villor och gårdar i både Göteborg med kranskommuner och i Bohuslän. Har även kommersiella fastigheter och byggklara tomter. Familjeföretag lokaliserat i Vasastan i Göteborg. Har tillhörande revisionsbyrå.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Osvald & Co AB, Osvald & Co AB
031-935475 
Förmedlar hyres- och bostadsrätter, fritidshus, tomter och villor i Göteborg med kranskommuner. Har även bostäder i Sydeuropa, till exempel i Spanien och i Frankrike. Kontoret finns i stadsdelen Landala.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Långedrag Mäklaren AB, Långedrag Mäklaren AB
031-290380 
Förmedlar främst villor och bostadsrätter. Verksamheten är mest inriktad mot västra Göteborg. Kontoret ligger mitt i stadsdelen Västra Frölunda.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Stadshem Fastighetsmäkleri, Stadshem Fastighetsmäkleri
031-3378500 
Förmedlar främst lite äldre bostäder eller bostäder belägna i äldre byggnader, men också nya och restaurerade projekt. Verksamhetsområdet spänner över hela Göteborg och företaget förmedlar både villor och lägenheter. Kontor finns belägna i stadsdelarna Johanneberg, Majorna och Bagaregården.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Bohusgårdar, Bohusgårdar
031-413100 
Förmedlar främst fritidshus, jord- och skogsbruksfastigheter, men även villor och tomter. Byten mellan olika boenden förmedlas också. Verksamheten har varit aktiv i mer än 25 år och kontoret är lokaliserat inom Nordstaden, precis söder om kanalen.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Cato.nu, Cato.nu
031-561400 
Företaget är till stor del webbaserat, men har också traditionell mäklartjänst i Göteborg med omnejd, och i Lund. Förmedlar hus, lokaler och lägenheter över hela landet. Erbjuder kontakt med Homestyling och planskisstillverkare. Kontoret ligger i Låssby, en nordväst om centrala Göteborg.
Ansluten till Mäklarsamfundet
RE/MAX Göteborg City, RE/MAX Göteborg City
031-7332520 
Företaget startades 1973 i Denver, USA. Öppnade i Sverige under 2000. Arbetar med uthyrning i andra hand till företag och ambassader. Köper och säljer även fastigheter. Finns i 71 länder.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Bokedjan Kerry Leijon AB, Bokedjan Kerry Leijon AB
031-512050 
Företaget har kontor i Göteborg, Mölnlycke och i Mölndal. Huvudkontoret ligger i Hisings Backa. Villor och radhus och bostadsrätter är vad som främst förmedlas. Verksamhetsområde är Göteborg med kranskommuner. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Danielssons Fastighetsbyrå Göteborg AB, Danielssons Fastighetsbyrå Göteborg AB
031-177260 
Företaget förmedlar villor och fritidshus, bostadsrätter, gårdar, kontorshus och lokaler. Har även tomter. Företaget har funnits i över 55 år och erbjuder kostnadsfri kalkyl för reavinst och boende. Kontoret är beläget mitt emellan Nordstaden och Stampen.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Relier Real Estate Adviser, Relier Real Estate Adviser
 
Företaget förmedlar främst kommersiella lokaler i Stockholm, Malmö och Göteborg. Företaget erbjuder tjänster som förmedling av lokaler, transaktioner, analys av utveckling av hyra och fastigheter och förtida frånträde. I Göteborg finns företaget ute i Nya Varvet, i Stockholm ligger kontoret mitt i Vasastaden och i Malmö är det beläget i Centrum.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Homemäklarna Angered, Homemäklarna Angered
031-3315800 
Företaget finns i Angered, Lerum, på Hisingen, i Partille och i Härryda. Förmedlar både privatbostäder, som bostadsrätter, villor, radhus och fritidshus, och tomter. Även kommersiella fastigheter. Företaget har funnits sedan 1981 och erbjuder fri värdering av bostaden och fri boendeskalkyl av bostadsrätt och villa.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Mäklarhuset i Stor-Göteborg AB, Mäklarhuset i Stor-Göteborg AB
031-7336000 
Företaget började i Göteborg 1973 och finns nu i hela Sverige. Har 140 fristående kontor. Förmedlar bostäder både i Sverige och i Thailand och Turkiet. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och budgetkalkyler.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Mäklarhuset i Stor-Göteborg AB, Mäklarhuset i Stor-Göteborg AB
031-7795090 
Företaget började i Göteborg 1973 och finns nu i hela Sverige. Har 140 fristående kontor. Förmedlar bostäder både i Sverige och i Thailand och Turkiet. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och budgetkalkyler.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Helins Fastighetsbyrå AB, Helins Fastighetsbyrå AB
031-139555 
Företaget bildades 1980 och har idag fyra anställda. Ligger i stadsdelen Inom Vallgraven. Förmedlar villor, fritidshus, kedje- och radhus, tomter och bostadsrätter i Göteborg med omnejd. Har även uthyrning av en lägenhet i Spanien.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Riksmäklaren, Riksmäklaren
031-424100 
Finns i 20 städer i Sverige och förmedlar fritidshus, tomter och bostadsrätter. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden. Råd finns i kortform på hemsidan. Ligger på gränsen mellan Nordstaden och Inom Vallgraven, söder om kanalen.
Ansluten till Fastighetsmäklarförbundet
Bostadsagenten Sverige AB, Bostadsagenten Sverige AB
 
Fastighetsförmedlare med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg. I Göteborg finns kontoret i centrala Landala. Gratis värdering erbjuds inför varje försäljning. Företaget förmedlar villor, fritidshus, tomter och bostadsrätter.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Guldhedens  Fastighetsbyrå, Guldhedens Fastighetsbyrå
031-418500 
Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och rådgivning vad gäller förändrat boende. Kontoret ligger mitt i stadsdelen Guldheden och förmedlar fritidshus, bostadsrätter, villor och boende i utlandet. På hemsidan finns ordlista och information inför köp eller försäljning.
Ansluten till Fastighetsmäklarförbundet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
031-691111 
Erbjuder 1 timmes kostnadsfri rådgivning, och kostnadsfri värdering av bostaden. Företaget har kontor i hela Sverige. I Uppsala finns företaget i centrum, bara ett kvarter från Norrlands Nation. Förmedlar villor, bostadsrätter, tomter, kommersiella fastigheter, gårdar och fritidshus i hela Sverige.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Sida: 1 2 3 4 5 6 Nästa 

Sälja bostad i Göteborg

Om du ska sälja ditt hus eller lägenhet så har du en jättebra chans att utvärdera mäklarna i ditt område via ovanstående tjänst. Tjänsten går ut på att du får offert från olika mäklare i Göteborg.

I Göteborg finns, förutom Göteborg, följande postorter:
Agnesberg (0)
Asperö (0)
Bohus (0)
Brännö (0)
Donsö (0)
Gunnilse (0)
Hisings Kärra (0)
Köpstadsö (0)
Olofstorp (0)
Styrsö (0)
Säve (0)
Vrångö (0)
.
Om du bokar flyttfirma i Göteborg - titta hit!

Mäklarbarometern i Göteborgs stad

Det finns 350 registrerade fastighetsmäklare i Göteborg vilket är ungefär 1467 invånare per mäklare (2009).

3325000 kr är medelpriset för bostäder sålda i Göteborg under 2008.

Källa: SCB

Senast inlagda bostäder

19:03
59073
Ljungsbro
17:54
64430
Torshälla
16:19
72245
Västerås
09:40
80631
Gävle
24/6
68136
Kristinehamn

Utvalda artiklar

Allt du behöver veta om mäklare och att köpa eller sälja hus!

Nedan ser du ett urval av artiklar som Mäklare.se tagit fram för att hjälpa dig genom hela processen oavsett om du skall köpa eller sälja din villa.

Sälja bostad
Köpa bostad
Mäklare

Annons: Gör någon glad och skicka blommor.
Se alla blomsterbud i Göteborg Snabba leveranser och bra priser