Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina uppgifter helt kostnadsfritt om bostaden som skall säljas.

Vänta på anbud

Du får anbud från de mäklarna som är intresserade av att sälja din bostad.

Jämför och anlita

Välj ut den mäklare i Norrköping som du anser har det bästa erbjudandet.

Sälja bostad i Norrköping

Börja med att fylla i ditt postnummer:

Mäklare.se > Östergötlands län > Mäklare i Norrköpings kommun

Mäklare i Norrköping

Tommy Malmros Mäklarbyrå AB, Tommy Malmros Mäklarbyrå AB
011-137744 
Verksamhetsområde är Norrköping samt Söderköping, Valdermarsvik och Finspång. Förmedlar tomter, villor, radhus och bostadsrätter. Även fritidshus. Kontoret är beläget i stadsdelen Kneippen.
Ansluten till Mäklarsamfundet
SkandiaMäklarna Norrköping, SkandiaMäklarna Norrköping
011-124900 
Startade 1970 och har nu 70 kontor i hela landet. förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter, fastigheter för kommersiellt bruk, jord- och skogsbruk, gods och gårdar. Förmedlar även bostäder i Spanien och i Frankrike.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Teinmark & Öhman Mäklarbyrå, Teinmark & Öhman Mäklarbyrå
011-364450 
Kontoret är beläget mitt i stadsdelen Söderstaden och har fem anställda. Förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus, gårdar och kommersiella lokaler. Verksamhetsområdet är Norrköping med omnejd, Valdermarsvik och skärgården.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Mäklarkompaniet i Norrköping, Mäklarkompaniet i Norrköping
011-4003302 
Kan erbjuda bland annat energibesiktning, flyttstädning och juridisk rådgivning. Förmedlar villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter, både centralt och i Norrköpings utkanter. Företaget är beläget i Norrtull, intill Norra Promenaden.
Ansluten till Mäklarsamfundet
TREBE Fastigheter AB, TREBE Fastigheter AB
011-57700 
Hyr ut lägenheter i Skärblacka och Valdermarsvik, två orter i Norrköpings kommun. Har även en secondhandbutik som hjälper Erikshjälpen med stöd till Etiopien.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Svensk Fastighetsförmedling, Svensk Fastighetsförmedling
011-285880 
Har ungefär 220 kontor runt om i Sverige. Förmedlar kommersiella fastigheter, bostadsrätter, både lägenheter och radhus, villor, fritidshus och skogs- och jordbruk. Kostnadsfri rådgivning till köpare och kostnadsfri värdering till säljare.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Bielkhammar AB, Bielkhammar AB
011-180030 
Förmedlar villor, gårdar och tomter, hyres - och bostadsrätter, radhus och fritidshus. Har en del objekt på Mallorca. Verksamhetsområdet är Norrköping med omnejd, skärgården och på Mallorca. Företaget är beläget mitt i stadsdelen Söderstaden.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Lenngrens Fastighetsbyrå AB, Lenngrens Fastighetsbyrå AB
011-139800 
Förmedlar kommersiella fastigheter och privata villor. Förvaltar även en del objekt efter försäljning. Verksmaheten täcker Norrköping med närområde, samt omkringliggande kommuner, till exempel Finspång. Kontoret ligger i stadsdelen Söderstaden, inte långt från S.t Olai kyrka.
Ansluten till Mäklarsamfundet
FöretagsFörmedlingen AB, FöretagsFörmedlingen AB
011-238850 
Förmedlar färdiga företag och kommersiella lokaler, till exempel kontorshotell. Verksamheten täcker Norrköping, men även närliggande kommuner och i utlandet. Företaget har funnits sedan 1979 och ligger i Gamla Staden.
Ansluten till Mäklarsamfundet
RE/MAX Norrköping, RE/MAX Norrköping
011-168070 
Företaget startades 1973 i Denver, USA. Öppnade i Sverige under 2000. Arbetar med uthyrning i andra hand till företag och ambassader. Köper och säljer även fastigheter. Finns i 71 länder.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Fastighetsbyrån, Fastighetsbyrån
011-134490 
Företaget startade 1966 och har 240 kontor runt om i landet. Förmedlar privatbostäder som bostadsrätter, villor och fritidshus. Förmedlar även boenden i Spanien. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och har sälj- och köpguide.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Creanom AB, Creanom AB
011-239360 
Företaget har specialiserat sig på större kommersiella objekt, till exempel köpcenter, men förmedlar även privata villor. Verksamheten sträcker sig över i stort sett hela landet, och även en del internationellt. Kontoret är beläget i södra Hageby i Norrköping.
Ansluten till Mäklarsamfundet
ERA Bråvikens Mäklarbyrå, ERA Bråvikens Mäklarbyrå
011-392530 
Företaget har 90 kontor i Sverige och i cirka 50 länder världen över. Förmedlar bostadsrätter, fritidshus och villor, lantställen, jord- och skogsbruk. Förmedlar även tomter och kommersiella fastigheter och lokaler.
Ansluten till Mäklarsamfundet
ERA Bostadsmäklarna, ERA Bostadsmäklarna
011-104050 
Företaget har 90 kontor i Sverige och i cirka 50 länder världen över. Förmedlar bostadsrätter, fritidshus och villor, lantställen, jord- och skogsbruk. Förmedlar även tomter och kommersiella fastigheter och lokaler.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Mäklarringen Norrköping, Mäklarringen Norrköping
011-129310 
Företaget grundades 1981 och är nu ett rikstäckande företag. Förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, nybyggnationer, radhus och villor. Har även en en del objekt runt Medelhavet, i Thailand och på Åland. Förmedlar även kommersiella fastigheter.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Mäklarhuset i Norrköping AB, Mäklarhuset i Norrköping AB
011-108510 
Företaget började i Göteborg 1973 och finns nu i hela Sverige. Har 140 fristående kontor. Förmedlar bostäder både i Sverige och i Thailand och Turkiet. Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och budgetkalkyler.
Ansluten till Mäklarsamfundet
HusmanHagberg Norrköping, HusmanHagberg Norrköping
011-128020 
Företaget bildades då två mäklarföretag, Husman Mäklartjänst AB och Ingmar Hagberg Fastighetsbyrå AB, gick ihop 1997. Har idag över 60 kontor över hela Sverige. Erbjuder fri värdering av bostaden och förmedlar både privatbostäder och kommersiella fastigheter.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Svenska Mäklargruppen, Svenska Mäklargruppen
070-2236234 
Erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden och rådgivning, utan krav på fortsatt samarbete. Företaget finns i hela Sverige och erbjuder tjänster som flyttstädning och homestaging, utöver förmedling. Förmedlar privatbostäder till exempel villor, fritdshus och bostadsrätter, och gårdar, som jord- och skogsbruk och hästgårdar. Förmedlar även utlandsprojekt och nyproducerade fastigheter.
Ansluten till Fastighetsmäklarförbundet
Svenska EMäklarna, Svenska EMäklarna
011-100030 
Erbjuder fri värdering på hemsidan. Telefontider alla dagar i veckan. Verksamhetsområde är Valdemarsvik med skärgården, Svärtinge, Marby och kommersiellt även i Stockholm. Förmedlar kommersiella lokaler och inhängnade uppställningsytor, villor, radhus, bostadsrätter, tomter och fritidshus. Huvudkontoret ligger mitt i stadsdelen Söderstaden i Norrköping.
Ansluten till Fastighetsmäklarförbundet
Södra Fastighetsbyrån, Södra Fastighetsbyrån
011-219321 
Enmansföretag med kontor i Skärblacka. Förmedlar både privata bostäder, som villor, fritidshus och bostadsrätter, och kommersiella lokaler. Har även hand om jord- och skogsbruk.
Ansluten till Mäklarsamfundet
Sida: 1 2 Nästa 

Sälja bostad i Norrköping

Om du ska sälja ditt hus eller lägenhet så har du en jättebra chans att utvärdera mäklarna i ditt område via ovanstående tjänst. Tjänsten går ut på att du får offert från olika mäklare i Norrköping.

I Norrköping finns, förutom Norrköping, följande postorter:
Kimstad (0)
Linghem (0)
Norsholm (0)
Stavsjö (0)
Svärtinge (0)
Vikbolandet (0)
Vreta Kloster (0)
Ålberga (0)
.

Mäklarbarometern i Norrköpings kommun

Det finns 70 registrerade fastighetsmäklare i Norrköping vilket är ungefär 1857 invånare per mäklare (2009).

1868000 kr är medelpriset för bostäder sålda i Norrköping under 2008.

Källa: SCB

Senast inlagda bostäder

19:03
59073
Ljungsbro
17:54
64430
Torshälla
16:19
72245
Västerås
09:40
80631
Gävle
24/6
68136
Kristinehamn

Utvalda artiklar

Allt du behöver veta om mäklare och att köpa eller sälja hus!

Nedan ser du ett urval av artiklar som Mäklare.se tagit fram för att hjälpa dig genom hela processen oavsett om du skall köpa eller sälja din villa.

Sälja bostad
Köpa bostad
Mäklare

Annons: Gör någon glad och skicka blommor.
Se alla blomsterbud i Norrköping Snabba leveranser och bra priser